12 Ağustos 2013 Pazartesi

WATSONS Alışverişim #2



Sendromlar nasıl bebekler??
Gün de bitti çok şükür :)

Geçen haftasonu Watsons indirimini kaçırmadan yakalayabildim ve aklımane geliyorsa aldım :)

Çok yakın arkadaşım makyaj konusunda benden yardım isteyince onu da aldım ona bi sürü masraf yaptırdım hihihi :) Yaklaşık 150 TL gibi bi masrafı oldu kendisinin ama hep lazım olacak şeylerdi gereksiz hiçbişi aldırmadım :)Çok malzeme eksiği vardı, Cilt nemlendiricisinden başladık, kapatıcısı, BB kremi, eyelinerı, maskarası, allığı, ojesi derken uçtuk gittik :) ama şanslıyız ki çoğu ürünü yarı fiyatına aldık ondan o kadarcık tuttu :)

Bana gelince... Gratis'le çoğu eksiğimi tamamlamıştım aslında ama bi concealer ihtiyacım vardı, Maybelline indirimdeyken onun göz altı kapatıcısını denemek istedim, ilk izlenimlerim güzel ;)

Maybelline indirimde olur da ben en sevdiğim rimeli stok yapmaz mıyım :) Takma kirpik etksi rimelimi de hemen attım sepete :)

Rexona vazgeçilmezim, ucuz bulduğum her fırsatta alıyorum, nasılsa sık kullanıyoruz ve akmaz kokmaz, hemen stok yapıyorum, bu da böyle oldu..
Gliss en seviğim saç ürünlerindendir, bayadır almıyordum aslında ama indirimde olunca kaçırmak istemedim onu da ;) Kokusu en güzel olan bu aynı zamanda zayıf, kopan saçlara karşı.. Tabi ki bu anlamda başarılı diyemem ama kokusu, kolay taraması vs bana yetiyor ;)


Active Oral Care ağız çalkalama suyu da bittikçe aldığım ürünlerden Watsons'ta. dibi gelmişti biimkinin, indirim sağolsun, aldım hemen :) Bi tane de maske attım sepete salatalık maskesi ;) Bebek pembesi Pastel ojeyi de sepetime katıp alışverişimi tamamladım ;) 
AVM'de Flormar standına denk gelip de yeni serilerden olan Black Dot ve Wet Look alıp da denemezsem olmazdı ;)
Wet Look yazısı çok yakında ;)





Benden bu kadar :) ben cicilerimi çok sevdim, siz ne diyorsunuz???


Pazartesi bittiği için pek memnunum, akşam olsa da yatsak :)
Musmutlu kalın;)

4 yorum: