24 Ekim 2013 Perşembe

BURSA BLOGGER BULUŞMASI


Allahım ne güzel gündü :)
Dürüst olayım, güzel bi gün olacağını biliyordum da, bu kadar çabuk kaynaşacağımızı, bu kadar güzel arkadaşlıklar edineceğimi en başından kestirememiştim. Ama öyle böyle değil, bıcır bıcır bi gün geçirdik valla :)

Neler neler olmadı ki! Özlem ve Neşe ev sahipliği yapıyordu, tabi ki gülücük eksik olmayarak güzel yüzlerle karşıladılar bizi. Gittiğimde Burcu, Büşra ve Fatma zaten gelmişti.( Kim kimdir hepsini açıklayacağım ;) )
Hemen yanlarına sıkıştım :P 

Masada Essence standı karşıladı bizi! yeni Ice Cream koleksiyonlarını göndermişler, yazdan kalma bir günde bu yaz renklerini görmek çok güzeldi ;)

Herkesin önünde de Pastel kutuları ve Mimarca Lezzetlerin bizim için hazırladığı muhteşem kurabiyeleri vardı. Pastel'in hediyelerini keşfetmek çok eğlenceliydi ;)
Buluşmaya gelen Remziye'nin de bizim için hazırlayıp getirdiği kurabiyeler de çok çok güzeldi. Diğer yaptıklarına göz atmak isterseniz Sevimli Tatlara bi uğramalısınız ;)

Zaten geldiğimizde bir çok hediyeyle karşılanmıştık, bu kadarı yeter de artar derken, ev sahibeleri bunların daha başlangıç olduğunu, hediyeleri eve götürürken zorlanacağımızı söyleyince şaşırmadık değil :) Pek inanmak istemedik ama eve giderken çoğu arkadaşımız hayli zorlandı gerçekten, benim tek şansım çok yakınımızda oturduğumuzu öğrendiğimiz Deniz'le birlikte eve dönebilmemdi:) 


Bu arada toplandığımız andan, ayrılana kadar ikramları hiç bitmeyen, güler yüzleriyle bizi çok güzel ağırlayan Bursa FSM Benzin, tüm yiyecek içecek ikramlarından sonra, bize sonra kullanmamız için kahvaltı kuponu hediye etti :)
Bir çırpıda herşeyi yazıp sizi fotoğraflarla başbaşa bırakmak istedim, düşüncelerimi fotoğraf aralarına sıkıştırmak istemedim bu sefer, çünkü çok güzel arkadaşlarım oldu, laf aramızda gerçekten hepsi birbirinden fıstık :)

Tabi ki bencillik yapıp benim en normal, en ağzım burnum kaymamış fotoğraflarımı paylaşıyorum sizlerle :) Ona rağmen seçebildiklerim bunlar oldu.  

Herkesin elinde telefon, ne de olsa blog yazarlarıyız :)
Ev sahibelerimiz neler anlatıyor acaba hepimiz pür dikkat ;)
Ta daaaa Essence standı önümde mıncıklanmayı bekliyor :)


Pastel kutusu önümdeyken kurcalamamak mümkün mü ;)

Aaaaaa bu bende vaarrr, aa bu yokkkk halleri ;)
FSM Benzin'in lezzetli ikramları ;)
Sol baştan say!!! (Asker kızı olunca alışkanlık olmuş pardon :) )
Sevimli Tatlar (Remziye)
Supercellma (Selma)
Masum İnciler (Burcu)
Modaliza (Özlem)
Su ve Makyaj (Büşra)
Ben bizzat şahsen kendim :)


Hediyelerin daha uzun ve detaylı yazıları da yolda ;)

Bu güzel günü yaşatan ve buna destek olan herkese TEŞEKKÜRLER ;)

2 yorum: