19 Temmuz 2013 Cuma

Bir Ricam var!!! #GRATIS

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuzdur ki bu hafta sonuna kadar Gratis'te çok güzel indirimler var. Ben Bursa'da yaşadığım için dükkanı karış karış gezip sepete istediğimi atmaktan mahrum kalıyorum ama belki dedim bana yardımcı olacak bi arkadaş çıkar.. :)


Diyorum ki pek pek hayırsever bi arkadaş( duygu sömürüsüne şimdiden başladım mı? :) ) Gratis'e zaten gidecek, benim istediğim bikaç parçayı da alıverse, ben ödemeyi yapsam, bana kargolasa( tabi ki bana ait, hatta buraya yazmam bile saçma oldu dimi :) )
nasıılllllllllllll nasılll mutlu olurum bi bilseniz!!!
Çok masraflı olmıcam söz veriyorum, zaten benim de bütçem kısıtlı, denemek için de ürün almıcam, tamamen ihtiyacım olan ürünleri alıcam..


Nolur nolur biri yardım elini uzatsın... :)
Yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum.



Hayırlı Cumalar ve bazı şanslı,cumartesi çalışmayan azınlık için de şimdiden iyi haftasonları!!!

5 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. ben göndereyim sana, Denizli'de var :) benim de ankara veya eskişehirden siparişlerim var, giden olursa haberim olsun :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denizli'de var ama çok kapsamlı değil mi? orda istediklerini bulamazsın diye mi ankaradakilere sorcaksın? o kısmı anlayamadım be canım :)

      valla sana hiç hayır demem alırsan müthiş mutlu olurum :))))))))

      Sil
  3. Selam canim, eğer çözümleyemediyseniz ben de yardımcı olmaya çalışabilirim:) Ama mobilim ve telefondan mail atılamıyor, mail adresime telefon numaranı gönderebilirsen çok daha kolay olur iletişimimiz:-)

    YanıtlaSil