28 Şubat 2014 Cuma

Kışı özledim.. -Tchibo ürünlerim-

Kış vakti dengesiz, bi güneşli bi soğuk havalı memleketimden merhaba herkese!!!


Niye havalardan girdim diyecek olursanız, mağdurum bu havalar yüzünden :(
Biliyorsunuz Bursa'da yaşıyorum. Yazdan çok kışı severim ben. Eskişehir'de yaşamışlığımın verdiği alışkanlık mıdır nedir, o burnumun üşümesi hissine bayılırım hatta.
Çok olmuştur gecenin bi vaktinde kar yağışının başladığını görüp de biz hazırlanıp inene kadar karın bileklerimizi geçmesi ve deli gibi savaş yapmamız, yuvarlandığımız...
Çok severim karı. 4 gözle beklerim. Bursa'ya taşındığımızda çok üzülmüştüm bunun yüzünden ama Uludağ'ı keşfedince tekrar sevmeye başladım :)
Uzun lafın kısası kayak yapmayı çok seviyorum, yazdan çok kışın tatil ayarlamaya çalışıyorum dağda daha çok vakit geçirebilmek için. Hele ki beyazlar içinde uçuyormuş hissi bambaşka, denemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum..
Gelgelelim sıkıntıma.. Bu yıl kışa girerken bi heves eski kıyafetlerimden kurtulup yenileneyim dedim. Tchibo burda devreye giriyor, öyle kullanışlı ürünler ki, almadan duramadım ;) Ama bu sezonun bu kadar kötü geçmesi çok canımı sıktı. Ben ki her haftasonu Uludağ'da olabilmek için paralarımı biriktirirken, bu sezon sadece 2 kere çıkabildim daha.. Çünkü kar yok!!! Artık şu havalar bir kendine gelsin de kış tamamen bitmeden hem yeni aldığım cicilerimi giyeyim hem de doya doya karın keyfini çıkartayım istiyorum.

Gelelim ben hangi eksiklerimi tamamlamışım ve neden almışım?




Blade yapıyorum ve çok fazla yerle temas ettiğim söylenemez :) O sebeple Tchibo ürünlerinin özellikleri termal ve su geçirmezlik değerleri Uludağ şartlarını da düşünürsek fazlasıyla yetiyor. Sonuçta Alplerde değiliz ;)
Şu son saydığım özellikler kayak pantolonu için geçerli tabi ki, ama gözlük de keza öyle. Camlarının kalitesini hiçbir bilinen spor markasıyla kıyaslamıyorum tabi ki. Bu gözlükte aranacak tek özellik tipide ve siste gözlerimizi koruması. Diğer alanlarda kıyaslamak anlamsız, (lens vs. ) Hem zaten 50 TL 'ye alınacak gözlükler içerisinde en iyisini sunuyor bizlere, bu da yeterli ;)
Gelelim eldivenlere :)
Artık neredeyse hepimizde dokunmatik ekranlı telefonlar var. Onlara her bakmamız gerektiğinde eldivenimizi de çıkarmak zorunda kalıyoruz. 2 parmağı duyarlı olan bu eldivenler imdadıma yetişti bu konuda :) O soğukta eldiveni çıkar giy derdim kalmadı :)
Montum zaten yeni sayılır. Onu yenileme ihtiyacı duymadım. Zaten tipi vs olmadığı zamanlarda ilk fotoğrafımda görüldüğü gibi RACCOONRIDERS formalarımızla olduğumuz için, pek de gerek kalmıyor :)




Bu hafta yukarılarda biraz kar yağışı oldu, pazar günü çıkabilir miyim dersiniz???
Ayrıca yeni aldıklarımı nasıl buldunuz?


O zaman herkese musmutlu haftasonları  !!!! :) 

27 Şubat 2014 Perşembe

THE BODY SHOP etkinliği : Bursa Blogger Buluşması #2

PS: Çok çok gecikmiş bir yazı olduğu için sizlerden özür diliyorum ve hemen konumuza geri dönüyorum ;)

Bayram öncesi hafta biz Bursalı bloggerlar buluştuk The Body Shop etkinliğine katıldık.
Müthiş güleryüzlü arkadaşlar karşıladı bizi, biz soru yağmuruna tutsak da, onlar sabırla bizlerden cevaplarını esirgemediler :)
Yeni serileri Honeymania'yı tanımaya gitmiştik aslında ama tüm ürünlerini didik didik inceleme fırsatını bulduk, gördüğüm tanıdığım bi marka olmasına rağmen kullanma fırsatım olmamıştı daha önce. Ürünler hakkında bilgi almak bir yana, nasıl üretildikleri, neye önem verdikleri, kısacası herşeyi öğrendik. Ürünleri hakkında bu kadar bilgi sahibi çok fazla firmaya denk gelemiyoruz maalesef, o bakımdan fazlasıyla tatmin ediciydi bizim için :)

Kesinlikle hiç bir hayvanın zarar görmediğini vurguladılar, ne denerken ne de ürünleri elde ederken; ki günümüzde bir çok kozmetik firması için çok zor diyebiliriz bu durumdan için..

Dünyanın hangi şubesine gidilirse gidilsin duyulan aynı koku bizi de mest etti :)

Sosyal sorumluluk projeleri de çok güzel düşünülmüş. Kasa önünde görebileceğiniz lip balmlardan alarak vakıflara bağış yapma imkanı buluyorsunuz.

Kahvelerle çikolatalarla, cilt bakımlarıyla, makyajlarla  dolu dolu bir gün geçirdik.

Çay ağacı özlü ürünlerini ve parfümlerini kesinlikle deneyeceğim ;)

Biz The Body Shop'u çok sevdik, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle de oradan ayrıldık :)

Şimdi sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum :)
































Gelenekselleşen pozumuzun ilk sürümü işte burda! :)
Neredeyse bundan sonraki tüm buluşmalarda zevkle tekrar ettik :)














İşte  Tüm şubelerdeki güzel kokunun sebebi :)










Kokulu öpücüklerimle veda edeyim dedim sizlere :)





The Body Shop'a ulaşabileceğiniz adresler